1. Welcome Guest! In order to create a new topic or reply to an existing one, you must register first. It is easy and free. Click here to sign up now!.
    Dismiss Notice

Read Me Update Regarding Add-ons not working in Firefox

Discussion in 'Browser Issues' started by starbuck, May 4, 2019.

  1. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    Source:
    Update Regarding Add-ons in Firefox
     
    Last edited: May 4, 2019
  2. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    Yep I just discovered that when I opened Firefox all my add-ons but one are gone.As of yet they are not working hope they send out a fix soon I miss my add blockers.
     
  3. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    If you checkout the link I added, there's a section near the bottom that explains how to check if the emergency fix is currently being applied to your system.
     
  4. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    Yep I did it and not working still.I probably saw the same article as you did.I also tried the about:config option also but that is for nightly builds only, I found out.Thanks for the info I guess I just have to put up with adds till it is fixed.I don't want to complain after all I believe most of the FF people are volunteers I think.Well I may be wrong on that but I will try a be patient.
     
  5. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    My addons haven't come back yet either.
     
  6. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    Just checked OK on my windows machine but not on this machine which is Linux Mint Cinnamon.
     
  7. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    They all just came back right after I posted above scary and creepy.
     
    allheart55 (Cindy E) likes this.
  8. plodr

    plodr CHF Advisor CHF Advisers

    Joined:
    May 31, 2017
    Messages:
    390
    Operating System:
    Windows 7
    4 of the 5 came back on a Windows 7 netbook. I fired it up about 1/2 hour ago and while I was trying to figure out why the one was still activated, it moved to the supported section. Phew.

    Now I have to see if AdBlockPlus works again on my android tablet. I resorted to using another browser because I started seeing ads in places I never saw ads before.
     
  9. Rustys

    Rustys Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    Feb 29, 2016
    Messages:
    1,484
    Location:
    127.0.0.1
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    Compaq H3900 (Windows 2002)
    CPU:
    Intel (R) PXA250
    Memory:
    64 MB RAM 48 MB ROM
    Hard Drive:
    Yes
    Graphics Card:
    4 D
    Power Supply:
    Solar
    They just release Firefox 66.0.4-0

    Has any one installed it yet and does it mess-up the Add-Ons an or do they actually have this corrected.
     
  10. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    I was still waiting for my addons to become active again, so I updated Firefox to 66.0.4.0
    Now about half have come back.

    Edit:
    All back now except for my added 'theme'.
     
    Last edited: May 6, 2019
    Rustys likes this.
  11. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    starbuck I had to enable my theme in FF twice, for some reason it disabled so I had to re enable it.All is good so far but I still have 66.0.3 didn't update yet.
     
  12. plodr

    plodr CHF Advisor CHF Advisers

    Joined:
    May 31, 2017
    Messages:
    390
    Operating System:
    Windows 7
    No problem updating four Win 7 computers. I had to wait a bit longer for the update to appear in googleplay for the android devices. But today, all is good!
     
  13. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    Still having problems with my Theme.
    Re-enabled it a couple of times .....
    Re-started Firefox ..... and my Theme came back.
    Opened a fresh tab ..... and the Theme disappeared again.
    Now every time I start Firefox my Theme is active, but as soon as I open a new tab it disappears again.
    Everything else is working fine again.
     
  14. vectoravtech

    vectoravtech

    Joined:
    Apr 28, 2019
    Messages:
    2
    Operating System:
    Windows 10
    Computer Brand or Motherboard:
    lenovo g780 and lenovo t410
    firefox addons reset Simply going to about:config and setting xpinstall.signatures.required to false instantly brought back my add-ons but using nix atm
     
    Last edited: May 7, 2019
  15. Rustys

    Rustys Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    Feb 29, 2016
    Messages:
    1,484
    Location:
    127.0.0.1
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    Compaq H3900 (Windows 2002)
    CPU:
    Intel (R) PXA250
    Memory:
    64 MB RAM 48 MB ROM
    Hard Drive:
    Yes
    Graphics Card:
    4 D
    Power Supply:
    Solar
  16. IJAC

    IJAC Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    May 8, 2017
    Messages:
    213
    Location:
    Here
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    I have a Asus prime Z270A MB
    CPU:
    Intel i5 Quad core
    Memory:
    Rip Jaw 32 GB
    Hard Drive:
    Samsung Evo 500 GB SS
    Graphics Card:
    Radeon R7 260X/360
    Power Supply:
    750 Watt Corsair
    That must be the reason mine are working I am still on 66.0.3 I guess the FF in Linux update didn't happen yet.
     
  17. plodr

    plodr CHF Advisor CHF Advisers

    Joined:
    May 31, 2017
    Messages:
    390
    Operating System:
    Windows 7
  18. Rustys

    Rustys Super-Moderator Super Moderators

    Joined:
    Feb 29, 2016
    Messages:
    1,484
    Location:
    127.0.0.1
    Operating System:
    Linux Based
    Computer Brand or Motherboard:
    Compaq H3900 (Windows 2002)
    CPU:
    Intel (R) PXA250
    Memory:
    64 MB RAM 48 MB ROM
    Hard Drive:
    Yes
    Graphics Card:
    4 D
    Power Supply:
    Solar
    For both 32 and 64 bit Linux.
     
  19. starbuck

    starbuck Administrator - Malware Removal Specialist Administrator

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    3,486
    Location:
    Midlands, UK
    Operating System:
    Windows 10
    CPU:
    AMD Athlon II x2 250 Processor 3.00GHz
    Memory:
    8gb DDR3
    Hard Drive:
    500gb SATA
    Graphics Card:
    ASUS GeForce GTX 960 2gb
    Power Supply:
    650w PowerCool X-Viper
    Mozilla to Delete Firefox Telemetry Data Collected After Certificate Blunder
     

Share This Page